Da er det blitt tidlig morgen juleaften hos dere i Norge, mens her i Canada er det den 23. desember i en time til. I dag hadde jeg og Linda et mål for dagen, handling av matvarer. Og det skal sies at her er det like tullete som hjemme når butikkene skal være stengt et par dager. Det var køer inn på parkeringsplassene og mye folk på butikkene. Men vi var effektive og fikk gjort oss ferdige i det storinnrykket startet.
Til middag i daghar vi hatt hjemmelagde kjøttkaker, brunsaus, brokkkoli, kokte kålhodet, tyttebær og kokte poteter for ikke å glemme lefsa vi hadde til. Skal si det var etterlengtet fra min side!! Har oversatt oppskrift på både kjøttkaker og brun saus til Linda.
 |
Litt grove kjøttkaker.. |
 |
Linnea assisterer i kjøttkake laging.. |
 |
Ikke noe tull her i huset nei.. :)
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Den apps som gjør at jeg kan legge inn kommentarer på bildene var ikke helt medgjørlig. Men her ser dere sluttresultatet. De i familien hjemme på Fåvang vet at jeg ikke er noen ekspert på brun saus akkurat, sausen ble utrolig god.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for at du kommenterer!